Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Riekstos panēts Brī siers
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
200 g Brī siera veselā ritulī
30 g auzu pārslu
30 g lazdu riekstu
30 g pistāciju
1 tējkarote medus
1 tējkarote olīveļļas
1 ola
½ tējkarotes Kajennas piparu
1 daiviņa ķiploka
Pagatavošana
Olu sakuļ ar izkausētu medu un Kajennas pipariem.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 °C temperatūrai.
Auzu pārslas sablendē, riekstus sasmalcina mazākos gabaliņos, izmantojot palielu nazi.
Ķiploka daiviņu smalki sakapā.
Riekstus sajauc ar auzu pārslām un sakapāto ķiploka daiviņu.
Siera rituli noziež ar olas maisījumu un panē riekstu maisījumā tā, lai tas no visām pusēm būtu aplipis ar riekstiem.
Liek uz cepamā papīra un cep ~ 15 minūtes.
Ēd nekavējoties ar sēklu grauzdiņiem vai grauzdētu maizīti.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: