Redīsu un laša seviče ar ķiršu tomātiem, sarkano sīpolu un baziliku

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

buntīte redīsu

140 g laša

120 g ķiršu tomātu

1 mazs sarkanais sīpols

maza buntīte bazilika

1 greipfrūts

1 laims

½ tējkarotes Kajennas piparu

2–3 ēdamkarotes kokosriekstu piena

1–2 ēdamkarotes biešu sulas

1 īsais gurķis

Pagatavošana

  1. Lasi sagriež 2,5 cm lielos kubiņos un liek bļodiņā.
  2. Izspiež sulu no greipfrūta un laima, pievieno Kajennas piparus, kokosriekstu pienu, biešu sulu, mazliet sāls un cukura un samaisa. Pārlej lasim un atstāj marinēties uz 20–30 minūtēm, bet ne ilgāk par 40 minūtēm.
  3. Gurķi sagriež lasim līdzīgos kubiņos. Ķiršu tomātus un redīsus sagriež uz pusēm. Sīpolu sasmalcina.
  4. Visus dārzeņus sajauc ar lasi un marinādi. Pēc garšas pievieno sāli. Dekorē ar baziliku un pasniedz.