Rauga mīklai:
Magoņu pildījumam:
Kanēļa pildījumam:
Pīrādziņu pildījumam:
Gatavo mīklu:
Magoņu vai kanēļa maizītes:
Pīrādziņi:
Maizīšu un pīrādziņu cepšana:
Der zināt
Gatavojot mīklu, šķidrumu lej miltos un nevis otrādi! Mīcot mīklu, sāli neber uz rauga. Lai mīkla neliptu pie rokām, tās iesmērē ar eļļu. Plātsmaizes mīklu gatavojot, ņem vairāk šķidruma un mazāk miltu nekā bulciņām un pīrāgiem. Elektriskajām krāsnīm neiesaka izmantot karstā gaisa ventilatora-konvekcijas režīmu, jo tas maizītes apkaltē.
Ko nozime “pacina rauga”? Cik tas ir, jo raugs ir dazads?
Recepte domats svaigais raugs 100 g pacina.
O, super, būs jāpaprovē 🙂