Man patīk, ka ēdienā visas sastāvdaļas ir skaidri redzamas un saprotamas. Tā ir arī šajā rasola versijā.
Novāra veselus jaunos kartupeļus un mazos burkānus. Galvenais ir nepārvārīt. Tos vajag atstāt vēl nedaudz cietus. Kad tie novārīti, pārgriež kartupeļus un burkānus uz pusēm un liek cepties oglēs vai uz grila.
Pa to laiku jau izcepto šašliku (te var veiksmīgi izmantot, ja palicis kāds daudzums šašliku pāri) sagriež uz pusēm.
Noloba zirņus, lielos gabalos sagriež lociņus, marinētos gurķus sagriež, un visu kārto bļodā.
Šī recepte prasa rasolu nemaisīt, bet kārtot skaisti bļodā, pa vidu liekot pāris karotes ar majonēzi, lai ēdot garšas kontrastē un ir jūtama katra sastāvdaļa atsevišķi, bet tajā pašā laikā ir majonēze, kas to visu apvieno.
Man garšo visi ēdi ,bet lai būtu ļoti gards ēdients ,lai citiem garšotu ēdients.