Āzijā vēl neesmu bijusi, bet daudzās Eiropas valstīs esmu baudījusi šo lielisko japāņu zupu, kas aukstajā laikā būs sātīga un sildoša. Buljonzupa ar kviešu, rīsu vai olu nūdelēm, un iekšā viss, kas kārtīgā maltītē pienākas – gaļa, ola, zaļumi un dārzeņi. Protams, tas, ko nu katrs liek zupā iekšā pēc paša ieskatiem!
PĒC IZVĒLES
Recepte kopumā laba, izņemot nūdeļu daudzumu. Sabojāju visu zupu, jo viss buljons(kura man pat bija vairāk nekā norādīts) uzsūcās un izvedojās parastas vārītas nūdeles nevis zupa.
Pēc buljona un ūdens daudzuma izskatās ka nudeles jānovāra atsevišķi .
Vusteras ( worchester ) nevar gluži būt veģetāriešu opcija jo arī tajā ir zivs .