Steidziet šo kārumu gatavot, kamēr rabarberi vēl ir pieejami! Kaut gan tas, ka rabarberus var ēst tikai līdz Jāņiem ir mīts. Patiesībā tie ir ēdami visu cauru vasaru, tikai cietie pirmie kāti ir jāizrauj, lai ataugtu jauni un svaigi.
Ja rabarberu vairs nav, gatavojiet šo kārumu no aprikozēm. Būs tikpat gardi.
Padoms:
Šī ir Annas Pannas recepte un Anna vienmēr smilšu mīklu gatavo pati, protams. Ja Jums nav laika, varat izmantot veikalā nopērkamu jau gatavu smilšu mīklu!
Itāļu bezē:
Supergardi! Šī jaunatklātā recepte ir labākais mūsu dārza rabarberu pielietojums!
Ļoti laba recepte, izdevās ļoti gardi.
Sveika, izskatās tik garda recepte. Vēlos pamēgināt. Nesapratu tikai par pūdercukuru, kur to liek klāt. Aprakstā minēts tikai cukurs. Cik daudz mīklai jāliek klāt cukurs?
Paldies jau iepriekš!
Atradu senu žurnālu, sāku gatavot un, kā izrādās, kopīga Anešu problēma, apjuku, kur ir cukurs, kur pūdercukurs 🙂 Izmantoju pazīšanos ar autori un saņēmu atbildi 🙂 Pūdercukurs mīklā, cukurs pie rabarberiem! 🙂 Varbūt kādām, pēc 10 gadiem, šis noederēs 🙂