Pupiņu un graudu diedzēšana

Viegla
ilgāk par 2 h
1 personām

Sastāvdaļas

  • pupiņas
  • ūdens
  • bļoda
  • dvielis

Pagatavošana

Ķīnas zaļās pupiņas:

  1. Pupiņas ieber bļodā un aplej ar aukstu ūdeni. Uzliek šķīvīti un atstāj pa nakti mērcēties.
  2. Nākamajā rītā lieko ūdeni nolej, ar roku pupiņas samaisa, atkal apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz galda. Pēc ~ 3 dienām iegūsi mazas, spriganas diedzētas pupiņas, kas būs laba uzkoda un piedeva ikdienas maltītēm.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pupiņas ieber bļodā un aplej ar aukstu ūdeni. Uzliek šķīvīti un atstāj pa nakti mērcēties.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nākamajā rītā lieko ūdeni nolej, ar roku pupiņas samaisa, atkal apsedz ar tīru dvielīti un atstāj uz galda. Pēc ~ 3 dienām iegūsi mazas, spriganas diedzētas pupiņas, kas būs laba uzkoda un piedeva ikdienas maltītēm.