2 ēdamkarotes rauga pārslu (var aizstāt ar rīvētu cieto sieru)
šķipsna sāls
svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
Krāsni sakarsē līdz 180 °C temperatūrai.
Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm, cukīni un papriku sagriež vidēja izmēra gabalos, sīpolu sagriež plānās šķēlēs.
Dārzeņus liek cepamajā pannā, kas izklāta ar cepamo papīru, apslaka ar balzametiķi un eļļu, pārkaisa ar oregano un sāli, izmaisa un cep krāsnī 20 minūtes.
Polentu pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma. Gatavā polentā iemaisa olīveļļu, rauga pārslas un sāli.
Polentu liek bļodiņās, pa virsu kārto ceptos dārzeņus. Beigās pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: