Piparkūku trifeles

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g krēmsiera
  • 200 g cepumu
  • 50 g kokosriekstu sviesta
  • 2 ēdamkarotes medus
  • brūnais cukurs pēc garšas
  • 1 ēdamkarote kanēļa
  • ¼ tējkarotes maltu krustnagliņu
  • ½ tējkarotes malta ingvera
  • 200 g baltās šokolādes

Pagatavošana

  1. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā vai ar mīklas ruļļa palīdzību.
  2. Pievieno krēmsieru, kokosriekstu sviestu, medu, garšvielas un, ja nepieciešams, brūno cukuru. Visu rūpīgi samīca kopā, lai izveidotos vijīga, viendabīga masa.
  3. Veido vienādas bumbiņas un liek tās uz šķīvīša vai aukstuma izturīgas paplātes. Liek saldētavā uz 20 minūtēm.
  4. Tikmēr izkausē šokolādi. Atvēsinātās bumbiņas mērc šokolādē un dekorē ar krāsainiem cukurgraudiņiem.