Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
PĪLE AR RABARBERU BIEZENI UN MELNAJIEM RĪSIEM
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
2 pīles krūtiņas
piecu piparu maisījums
sāls
sviests
rabarberi
cukurs
sarkanvīna etiķis
melnie rīsi
kinza
Pagatavošana
Pīles krūtiņas ādā uzmanīgi iegriež līnijas, neievainojot gaļu. Tās kārtīgi ierīvē ar piecu piparu maisījumu un sāli. Cep karstā pannā ar ādu uz leju aptuveni 5 minūtes, griež uz otru pusi un cep vēl 4 minūtes. Ņem nost no uguns un ļauj tām atpūsties vēl 5 minūtes pirms servēšanas.
Rabarberus sagriež mazākos gabalos un uz vidējas uguns liek pannā cepties kopā ar sviestu. Pēc minūtes pievieno sarkanvīna etiķi un cukuru un turpina sautēt vēl pāris minūtes, līdz rabarberi mīksti. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Novāra rīsus, tajos iemaisa svaigi sakapātu kinzu. Pasniedz kopā ar pīles krūtiņām un rabarberu biezeni.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: