3.pildījumam: Tanito saldējums un Ponthier dabīgie augļu biezeņi
Pagatavošana
Trīs kruasānus pilda ar avokado, salami un Kamambēra sieru. Visu sagriež šķēlēs un pa kārtām sakārto kruasānā.
Pagatavo karamelizētus sīpolus. Sīpolus nomizo un sagriež gredzenos. Visu liek uz pannas un olīveļļā cep, līdz sīpoli zeltaini, gandrīz caurspīdīgi. Tad tiem pievieno cukuru un turpina kādas 2 minūtes maisīt. Visbeidzot pievieno aveņu etiķi, samaisa un ļauj liekajam šķidrumam notvaicēties. Trīs kruasānus pilda ar aknu pastēti, rukolas salātlapām, karamelizētajiem sīpoliem un svaigām avenēm.
Trīs kruasānus atstāj saldajam, un gluži kā itāļi, kas pilda savas brioša maizītes ar gelato, mēs šos burvīgos kruasānus līdz malām piepildām ar saldējumu.
Komentāri: