Pildīta pankūka ar cepeti un zaļumiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

PANKŪKU MĪKLAI

  • 250 g miltu
  • 2,5 glāzes gāzēta minerālūdens
  • 250 ml piena vai kokosriekstu piena
  • 1 tējkarote kurkumas pulvera
  • eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas

PILDĪJUMAM

  • ½ sarkanā sīpola
  • 2 saujas dažādu dīgstu un zaļumu
  • 10 ķiršu tomātiņi
  • 1 čili pipars
  • 6 šķēles cepeša
  • 6 ēdamkarotes krēmsiera
  • sula no 1 citrona
  • nedaudz piparmētru lapiņu

Pagatavošana

  1. Pagatavo pankūku mīklu. Sajauc miltus ar kurkumas pulveri, pievieno pienu un gāzētu minerālūdeni. Visu sakuļ viendabīgā masā.
  2. Sakarsē pannu, un plānā kārtiņā lej pankūku mīklu. Ļauj tai apcepties no vienas puses, līdz veidojas nelieli caurumiņi, tad uzmanīgi apmet uz otru pusi un pacep vēl mazliet.
  3. Pankūkā iesmērē krēmsieru, pāri ber dīgstus, smalkās strēmelītes sagrieztu cepeti, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu un čili piparu gabaliņus. Pārber ar piparmētru lapiņām un pārslaka ar citronu sulu.