Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pildīta pankūka ar cepeti un zaļumiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
PANKŪKU MĪKLAI
250 g miltu
2,5 glāzes gāzēta minerālūdens
250 ml piena vai kokosriekstu piena
1 tējkarote kurkumas pulvera
eļļa cepšanai
sāls pēc garšas
PILDĪJUMAM
½ sarkanā sīpola
2 saujas dažādu dīgstu un zaļumu
10 ķiršu tomātiņi
1 čili pipars
6 šķēles cepeša
6 ēdamkarotes krēmsiera
sula no 1 citrona
nedaudz piparmētru lapiņu
Pagatavošana
Pagatavo pankūku mīklu. Sajauc miltus ar kurkumas pulveri, pievieno pienu un gāzētu minerālūdeni. Visu sakuļ viendabīgā masā.
Sakarsē pannu, un plānā kārtiņā lej pankūku mīklu. Ļauj tai apcepties no vienas puses, līdz veidojas nelieli caurumiņi, tad uzmanīgi apmet uz otru pusi un pacep vēl mazliet.
Pankūkā iesmērē krēmsieru, pāri ber dīgstus, smalkās strēmelītes sagrieztu cepeti, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu un čili piparu gabaliņus. Pārber ar piparmētru lapiņām un pārslaka ar citronu sulu.
Komentāri: