Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām
Ātri pagatavojamas, sulīgas un maigas. Tādas ir pikšas smalkmasas kotletes, kas lieliski sader ar vasarīgiem dārzeņu salātiem.
1. Sīpolu notīra un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Baltmaizes šķēles pārlej ar ūdeni un izmērcē.
2. Zivs masu liek bļodā, pievieno maizi, olu, sīpolus, ķimenes, krējumu, sāli un piparus. Mīca ar rokām, līdz izveidojas vijīga masa.
3. Rīvmaizi uzkaisa uz šķīvja. Ar mitrām rokām veido nelielus plācenīšus un no abām pusēm apvārta rīvmaizē.
4. Pannā uzkarsē eļļu un cep kotletes no abām pusēm viegli brūnas.
5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, pārlietas ar skābo krējumu.
Komentāri: