Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Pikantie vistu spārniņi
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Pilnu recepti skaties youtube raidījumā “Visi Pie galda!” 3.sezonas 2.sērijā, kas veltīta VISTAS tēmai!
Sastāvdaļas
15 vistas spārniņi
1 tējkarote kūpinātas paprikas pulvera
1 tējkarote sāls
1 tējkarote kukurūzas cietes
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote maltu melno piparu
80 g sviesta
2 ēdamkarotes asās mērces
eļļa cepšanai
Pagatavošana
Vistas spārniņus nosusina ar papīra dvieli un pārber ar sausajām garšvielām, visu kārtīgi samaisa un atstāj iemarinēties istabas temperatūrā uz 20–30 minūtēm.
Kad spārniņi iemarinējušies, liek tos cepties pannā, pievienojot eļļu. Cep, līdz tie kļūst viegli brūni.
Spārniņus pārvieto uz cepamo pannu, kas izklāta ar foliju, un liek cepties krāsnī 200 ºC temperatūrā uz 15–20 minūtēm.
Kad spārniņi gatavi, tos pārlej ar aso mērci un iemaisa sviestu, līdz tie kļūst viegli spīdīgi.
Komentāri: