Pikantie spārniņi mango un marakujas glazūrā

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

800 g cāļa pusspārnu

100 g kukurūzas cietes

1 tējkarote sāls

1 tējkarote Kajennas piparu

300 ml mango mērces

200 ml marakujas sulas

2 ēdamkarotes medus

1 tējkarote čili pārslu

50 g sviesta

Pagatavošana

  1. Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
  2. Bļodā sajauc kukurūzas cieti, Kajennas piparus un sāli. Pievieno cāļa pusspārnus un labi izmaisa.
  3. Pusspārnus kārto uz cepešpannas un liek cepties krāsnī ar ventilatora režīmu uz 20 minūtēm.
  4. Tikmēr lielā pannā sajauc mango mērci, marakujas sulu, medu un čili un uz lēnas uguns sāk karsēt.
  5. Apceptos spārniņus liek pannā ar mērci un maisot visu karsē aptuveni 7 minūtes, līdz mērce burbuļo un sāk sabiezēt.
  6. Pievieno sviestu un maisa vēl 2 minūtes.
  7. Pasniedz karstus.