Ēdienu blogere. Ilzei ir “zaļie īkšķīši”. Viņa audzē dārzeņus, garšaugus un puķu stādus – gan savam priekam, gan arī pārdošanai. Tikpat labi kā siltumnīcā Ilze jūtas virtuvē kopā ar saviem mazajiem resgaļiem. Viņa receptes redz pat sapņos, nemitīgi eksperimentē un, kad bērni nolikti vakarā gulēt, piesēžas pie datora, lai savā blogā www.absolutsed.lv dalītos ar piedzīvoto
Miltus sajauc ar sāli, cukuru, cepamo pulveri un garšvielām. Pielej ūdeni un eļļu un samīca viendabīgu mīklu.
Kad mīkla samīcīta, to sadala pa bumbiņām un vai nu izrullē, vai vienkārši ar rokām izklāj uz pannas.
Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno sāli un uz pannas eļļā apcep.
Tad tos liek uz picu pamatnēm, pāri kārto ābolus, riekstus un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Var izmantot arī tradicionālo kombināciju – salami + tomāts, to kārtojot virs sīpoliem un pārkaisot ar sieru. Cep 180°C temperatūrā 20 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: