Bieti nomazgā, nomizo, sagriež plānās šķēlēs un tad mazos gabaliņos. Liek cepties krāsnī 250 ºC temperatūrā uz 30 sekundēm vai 1 minūti, līdz čipsi kļuvuši kraukšķīgi.
Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
Uzziež tomātu pastu. Pāri rīvē Parmas sieru, liek saplucinātu mocarellas sieru, zilo sieru un kazas sierus. Pāri ber kaltētu piparu pārslas, virsū liek kraukšķīgos biešu čipsus. Picu liek krāsnī un cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūtes jeb līdz siers izkusis un garoziņa apbrūnējusi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: