Uz pannas apgrauzdē sēkliņas vai mandeļu skaidiņas.
Piestā saberž krustnagliņas. Uz rīves sarīvē kanēļa standziņu. Var izmantot jau gatavu kanēļa pulveri.
Sajauc mērces sastāvdaļas. Tai jābūt ļoti saldai. Citronu sulu pievieno nedaudz, tā paredzēta, lai tajā esošā askorbīnskābe jeb C vitamīns pasargātu augļus no oksidēšanās jeb apbrūnēšanas.
Cigoriņus sadala pa lapiņām.
Augļus nomizo un sagriež vienādos gabaliņos.
Visas sastāvdaļas kārto bļodā un uzreiz pārlej ar mērci.
Granātābolu pārlauž, ar karoti izdauza ārā sēkliņas un pārkaisa pāri augļu gabaliņiem.
Visbeidzot visu dekorē ar grauzdētām sēkliņām vai mandeļu skaidiņām.
Komentāri: