Šīs pastas ēdiens noteikti pievērsīs bērnu uzmanību un arī viņiem garšos, jo spināti ēdienam piešķir vairāk krāsu, nekā garšu.
Iesakām izmēģināt pilngraudu pastu. Tā ir tumšāka pēc krāsas, jāvāra mazliet ilgāk, tomēr gaidīšana attaisnojas, jo no uzturvērtības viedokļa pilngraudu pasta ir daudz augstvērtīgāka!
Ķiploka daiviņu notīra un smalki sakapā vai izspiež caur ķiploku spiedi.
Papriku noskalo un sagriež mazos gabaliņos.
Sakarsē pannā eļļu un apcep gaļu. Cepšanas laikā gaļu nepārtraukti maisa, līdz tā ir vienmērīgi apcepta.
Pievieno ķiplokus un papriku. Turpina cepšanu vēl 5 minūtes. Nepieciešamības gadījumā pielej vēl eļļu.
Spinātus noskalo un liek blendera traukā. Pievieno ~ 1 ēdamkaroti ūdens (lai būtu vieglāk sastrādāt) un sablendē viendabīgā masā.
Spinātus pievieno pannas saturam un samaisa. Pieber sāli, piparus, samaisa un noņem no uguns.
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Nolej ūdeni un pievieno malto gaļu.
Samaisa un pasniedz karstu.
Komentāri: