Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Pastētes sendviči
Viegla
līdz 30 min
8 personām
Sastāvdaļas
50 g sviesta
8 šķēles tostermaizes
Mousse de Canard pastēte
vīģu džems
svaigas avenes
Pagatavošana
Maizi apsmērē no abām pusēm ar sviestu un apcep uz pannas, kamēr tā paliek zeltaini brūna.
Pa virsu liek pastētes šķēles, vīģu džemu un svaigas avenes.
Komentāri: