Pasta penne ar saulē kaltētiem tomātiem un spinātiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g Pasta penne makaronu
  • 10 saulē kaltēti tomāti
  • 12 ķiršu tomātiņi
  • 100 g spinātu
  • 200 g šampinjonu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g sarīvēta cietā siera
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 2 zariņi timiāna
  • 50 ml baltvīna
  • 1 tējkarote medus
  • olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  2. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep nelielā olīveļļas daudzumā uz pannas, pievieno timiāna zariņus aromātam.
  3. Pievieno ļoti smalki sakapātas ķiploka daiviņas, smalkās strēmelītēs sagrieztus kaltētus tomātus un vīnu. Ļauj tiem 10 minūtes sautēties, līdz vīns novārījies.
  4. Pievieno spinātus, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, medu un saldo krējumu, ļauj visam uzkarsēties ~ 5 minūtes. Iemaisa daļu cietā siera un pasniedz karstus kopā ar atlikušo sieru.

Komentāri:

Jūsu komentārs: