Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pasta penne ar saulē kaltētiem tomātiem un spinātiem
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
300 g Pasta penne makaronu
10 saulē kaltēti tomāti
12 ķiršu tomātiņi
100 g spinātu
200 g šampinjonu
100 ml saldā krējuma
100 g sarīvēta cietā siera
2 daiviņas ķiploku
2 zariņi timiāna
50 ml baltvīna
1 tējkarote medus
olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep nelielā olīveļļas daudzumā uz pannas, pievieno timiāna zariņus aromātam.
Pievieno ļoti smalki sakapātas ķiploka daiviņas, smalkās strēmelītēs sagrieztus kaltētus tomātus un vīnu. Ļauj tiem 10 minūtes sautēties, līdz vīns novārījies.
Pievieno spinātus, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, medu un saldo krējumu, ļauj visam uzkarsēties ~ 5 minūtes. Iemaisa daļu cietā siera un pasniedz karstus kopā ar atlikušo sieru.
Komentāri: