Katlā uzvāra ūdeni un vāra makaronus pēc norādījumiem uz iepakojuma.
Nokāš, saglabājot 100 ml no ūdens.
Karstā pannā liek bekona gabaliņus un apcep aptuveni 3–5 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.
Blenderī liek avokado, makaronu ūdeni, olu dzeltenumus, sāli, piparus, citronu sulu, spinātus, ķiplokus un sieru, visu sablendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Mērci sajauc ar makaroniem, pāri ber apceptos bekona gabaliņus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: