Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pasta ar vistas fileju krēmīgā citronu mērcē
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
200 g makaronu
4 vistas filejas
2 citroni
1 ola
300 ml vistas buljona
30 g sviesta
neliela buntīte pētersīļu
Pagatavošana
Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai līdz al dante
Citroniem nomizo miziņu un atliek malā. Citronus sagriež šķēlītēs. Vistas filejas liek uz cepamā papīra, apsāla un pārliek ar citronu ripiņām. Cep līdz 185 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī ~ 35 minūtes.
Pagatavo mērci. Buljonu sakarsē. Nelielā bļodiņā sakuļ olu un lēnām pa vienai karotei lej klāt buljonu, nepārtraukti kuļot, lai olas nesarec. Turpina pievienot buljonu, līdz olas un buljonos sajaukušies viendabīgā pašķidrā masā, tad šo masu lēnām lej klāt atlikušajam buljonam, turpinot kulšanu. Visu masu karsē un turpina kult, līdz mērce sāk sabiezēt un kļūt krēmīga. Beigās pievieno sviestu, citronu miziņas un sakapātus pētersīļus. Visu izmaisa.
Makaronus iemaisa mērcē, blakus liek izcepto vistas fileju un pārlej ar mērci. Pasniedz karstu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: