Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Katrīna Mame
Pasta ar krēmīgu “siera” mērci
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g Indijas riekstu, vismaz 2 stundas mērcētu ūdenī
1 kartupelis
1 burkāns
½ sīpola
10 ēdamkarotes ūdens, kurā vārījušies dārzeņi
½ tējkarotes kurkumas
1 tējkarote ķiploku pulvera
1 ēdamkarote citronu sulas
3 ēdamkarotes rauga pārslu (sierīgai garšai)
½ tējkarotes sāls (vai pēc garšas)
pasta pēc izvēles pasniegšanai
Pagatavošana
Katliņā liek vārīties nomizotu un mazos gabaliņos sagrieztu kartupeli, burkānu un sīpolu. Dārzeņus vāra, līdz tie ir mīksti.
Kad dārzeņi gatavi, blenderī liek mērcētos riekstus, vārītos dārzeņus un ūdeni. Blendē visu līdz krēmīgai konsistencei.
Tad blenderī pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un turpina blendēt, līdz izveidojas viendabīga un ļoti krēmīga mērce.
Izvāra pastu pēc instrukcijas uz iepakojuma. Kad pasta gatava, tajā iemaisa mērci un pasniedzot dekorē ar zaļumiem.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Enerģijas batoniņi
Cepts lasis ar kartupeļu biezeni un zaļajiem zirnīšiem
Itāļu tunča salāti
Kvinojas salāti ar zemesriekstu mērci
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: