Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Katrīna Mame
Pasta ar krēmīgu “siera” mērci
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g Indijas riekstu, vismaz 2 stundas mērcētu ūdenī
1 kartupelis
1 burkāns
½ sīpola
10 ēdamkarotes ūdens, kurā vārījušies dārzeņi
½ tējkarotes kurkumas
1 tējkarote ķiploku pulvera
1 ēdamkarote citronu sulas
3 ēdamkarotes rauga pārslu (sierīgai garšai)
½ tējkarotes sāls (vai pēc garšas)
pasta pēc izvēles pasniegšanai
Pagatavošana
Katliņā liek vārīties nomizotu un mazos gabaliņos sagrieztu kartupeli, burkānu un sīpolu. Dārzeņus vāra, līdz tie ir mīksti.
Kad dārzeņi gatavi, blenderī liek mērcētos riekstus, vārītos dārzeņus un ūdeni. Blendē visu līdz krēmīgai konsistencei.
Tad blenderī pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un turpina blendēt, līdz izveidojas viendabīga un ļoti krēmīga mērce.
Izvāra pastu pēc instrukcijas uz iepakojuma. Kad pasta gatava, tajā iemaisa mērci un pasniedzot dekorē ar zaļumiem.
Jūs varētu interesēt
Siltie sviesta pupiņu salāti ar vistu akniņām un paipalu olām
Karstā vistas un siera maizīte
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: