Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Pasta ar Favitas sieru un saulē kaltētiem tomātiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
500 g pastas (spageti)
150 g Favitas siera
10 saulē kaltētu tomātu
sāls
Pagatavošana
Pastu novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.
Sieru ar asu nazi sadrupina palielos kubiņos.
Karstā pastā iemaisa tomātu gabaliņus un pārkaisa ar drupināto sieru. Pasniedz karstu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: