Visas sastāvdaļas, kas ir paredzētas biešu pesto gatavošanai, liek blenderī un sablendē viendabīgā masā. Ja pesto vēlas mazliet šķidrāku, var pievienot vēl eļļu.
Tīģergarneles notīra, uzkarsētā pannā liek sviestu, sagrieztu ķiploku un čili piparu, liek garneles un cep 3 minūtes no katras puses. Kad tās gatavas, ņem nost no pannas.
Liek vārīties pastu uz 10 minūtēm. Kad pasta gatava, bļodā ieber pastu, pievieno biešu pesto, samaisa, kārto uz šķīvja, pievieno garneles un dekorē ar mikrozaļumiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: