Pasta ar 3 dārzeņiem un fetas sieru

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Pastu parasti izvēlos veikalā, stāvot pie plaukta. Parasti pastas izvēle ir tik liela vai piedāvājums tā mainās, vai es to tik reti ēdu, ka divas vienādas nesanāk paņemt. Tāpēc arī šoreiz iesaku – pieejiet pie plaukta un paņemiet to, ko neesat nekad ēduši.

Sastāvdaļas

  • 2 saujas pilngraudu pastas (to, ko latvieši sauc par makaroniem)
  • 1 cukini
  • 3 papriku izlase
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 160 g fetas siera

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Pastu novāra.
  2. Dārzeņus sagriež lielos gabalos un strauji apcep uz karstas pannas.
  3. Pastas un dārzeņu proporcija varētu būt aptuveni 1 pret 1, jo dārzeņi jāēd jebkurā gadalaikā. Kad pasta uzvārījusies, to nokāš un liek klāt pie dārzeņiem, pieber sāli un liek uz šķīvja. Pa virsu liek fetas sieru.