Pagatavo tiramisu krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
Pagatavo panna cotta krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
Zemenes liek virtuves kombainā, pievieno cukuru un samaļ mērces konsistencē.
Tiramisu krēmu līdz 2/3 pilda saldējuma formiņās, uz saldējuma kociņa uzsprauž “Dāmu pirkstiņu”, ko liek iekšā saldējuma formiņā. Atkārto ar visām 6 saldējuma formiņām.
Panna cotta krēmu pilda formiņās, atstājot no augšas 1 cm, atlikušo tilpumu aizpilda ar zemeņu mērci, un katrā liek iekšā pa saldējuma kociņam.
Visus saldējumus liek saldētavā vismaz uz 5 stundām.
Dr. Oetker šokolādes glazūru izkausē, pirms pasniegšanas visus tiramisu saldējumus līdz pusei iemērc šokolādē, kam ļauj sastingt, un bauda!
Komentāri: