Pagatavo tiramisu krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
Pagatavo panna cotta krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
Zemenes liek virtuves kombainā, pievieno cukuru un samaļ mērces konsistencē.
Tiramisu krēmu līdz 2/3 pilda saldējuma formiņās, uz saldējuma kociņa uzsprauž “Dāmu pirkstiņu”, ko liek iekšā saldējuma formiņā. Atkārto ar visām 6 saldējuma formiņām.
Panna cotta krēmu pilda formiņās, atstājot no augšas 1 cm, atlikušo tilpumu aizpilda ar zemeņu mērci, un katrā liek iekšā pa saldējuma kociņam.
Visus saldējumus liek saldētavā vismaz uz 5 stundām.
Dr. Oetker šokolādes glazūru izkausē, pirms pasniegšanas visus tiramisu saldējumus līdz pusei iemērc šokolādē, kam ļauj sastingt, un bauda!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: