Panna Cotta un Tiramisu saldējumi uz kociņa

Viegla
ilgāk par 2 h
12 personām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums Dr. Oetker deserta “Tiramisu krēms”
  • 250 ml piena
  • 1 iepakojums Dr. Oetker deserta “Panna Cotta”
  • 250 ml piena
  • 250 ml saldā krējuma
  • 1 iepakojums Dr. Oetker tumšās šokolādes glazūras
  • 6 cepumi “Dāmu pirkstiņi”
  • 200 g svaigu zemeņu
  • 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

  1. Pagatavo tiramisu krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
  2. Pagatavo panna cotta krēmu pēc norādēm uz iepakojuma.
  3. Zemenes liek virtuves kombainā, pievieno cukuru un samaļ mērces konsistencē.
  4. Tiramisu krēmu līdz 2/3 pilda saldējuma formiņās, uz saldējuma kociņa uzsprauž “Dāmu pirkstiņu”, ko liek iekšā saldējuma formiņā. Atkārto ar visām 6 saldējuma formiņām.
  5. Panna cotta krēmu pilda formiņās, atstājot no augšas 1 cm, atlikušo tilpumu aizpilda ar zemeņu mērci, un katrā liek iekšā pa saldējuma kociņam.
  6. Visus saldējumus liek  saldētavā vismaz uz 5 stundām.
  7. Dr. Oetker šokolādes glazūru izkausē, pirms pasniegšanas visus tiramisu saldējumus līdz pusei iemērc šokolādē, kam ļauj sastingt, un bauda!