Pankūku mīklai:
Pildījumam:
Variācijas par tēmu:
Ja vēlas, ķiplokus spinātu pankūkām var pievienot arī vairāk, nekā norādīts šajā receptē. Pankūkas labi garšo ar skābo krējumu, biezpienu, svaigiem lapu salātiem.
Ja pankūkas sagriež 3-4 cm lielos gabaliņos, sakārto cepamajā traukā, pārkaisa ar sieru un uzkarsē cepeškrāsnī, tā ir lieliska uzkoda arī svētku reizē.
Otro Lieldienu kārums izdevās tiešām gards. Mana variācija bija šāda – mīklai izmantoju rudzu miltus ar nedaudz kartupeļu cietes, mascarponi aizstāju ar Rasas klasisko krēmsieru, rīvmaizi neliku, pildījumā liku Holandes sieru un Rimi saldētos spinātus. Pārējais kā receptē.
Kolosāli!! Paldies par recepti:)