Paniņu pankūkas ir klasika, un jāteic – klasikas labākā daļa. Pēc Martas Stjuartes (Martha Steward) metodes paniņu pankūkas ir vislabākās, ja to mīklai pievieno nedaudz auksta rīvēta sviesta. Kā nekā – to ražojot, paniņas arī cēlušās.
Sastāvdaļas
2 glāzes miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera (10 g)
½ tējkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
2 lielas olas
3 glāzes paniņu
60 g sviesta – 30 g cepšanai un 30 g mīklai
1 glāze svaigu ogu (pēc izvēles)
Pagatavošana
Miltus sajauc kopā ar sāli, cepamo pulveri un cukuru. Pievieno olas, un visu kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
Pamazām pievieno paniņas.
Visbeidzot ierīvē cietu sviestu un iemaisa ogas. Pannā uzkarsē atlikušo sviestu, un cep pankūkas no abām pusēm brūnas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: