3 VEIDU OLU MAJONĒZE

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

Pamata majonēzei:

4 vārītas olas

2 tējkarotes etiķa
4 ēdamkarotes augu eļļas

Pēc izvēles

neliela bunte diļļu

neliela bunte pētersīļu

2 tējkarotes karija pulvera

1 čili pipars (sasmalcināts)

 

Pagatavošana

  1. Pamata majonēze:
    Liek vārītās olas blenderī. Pievieno etiķi, augu eļļu un sāli. Blendē līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Garšaugu majonēze:
    Pamata majonēzei pievieno dilles un pētersīļus. Blendē, līdz garšaugi ir smalki sasmalcināti un vienmērīgi sajaukti.
  3. Karija majonēze:
    Pamata masai pievieno karija pulveri un rūpīgi samaisa, līdz iegūst vienmērīgu garšu un krāsu.
  4. Čili majonēze:
    Pamata majonēzei pievieno smalki sasmalcinātu čili piparu un kārtīgi samaisa.

Komentāri: