Ņujorkas stila hotdogi ar alū sautētiem sīpoliem

Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

4 hotdoga maizītes

4 hotdoga desiņas

500 g saldo sīpolu

500 ml gaišā alus

1 ēdamkarote brūnā cukura

1 tējkarote sāls

100 g skābu kāpostu

2 ēdamkarotes majonēzes

2 tējkarotes aso sinepju

2 tējkarotes kečupa

100 g sviesta

Pagatavošana

  1. Lielā katlā ar biezu dibenu liek sagrieztus sīpolus un uz vidējas uguns maisot sautē 20 minūtes.
  2. Pievieno sviestu un sautē vēl 20 minūtes. Tad pielej alu un maisot sautē aptuveni 10–15 minūtes, līdz šķidrums lielākoties iztvaikojis. Pievieno cukuru un sāli, izmaisa, līdz tas izkūst.
  3. Tikmēr grilpannā no visām pusēm aptuveni 3–5 minūtes apcep desiņas.
  4. Nelielā trauciņā sajauc majonēzi, sinepes un kečupu.
  5. Katrā dotdoga maizītē smērē iekšā mērci, liek apcepto desiņu, skābus kāpostus un sautētos sīpolus.