Lielā katlā ar biezu dibenu liek sagrieztus sīpolus un uz vidējas uguns maisot sautē 20 minūtes.
Pievieno sviestu un sautē vēl 20 minūtes. Tad pielej alu un maisot sautē aptuveni 10–15 minūtes, līdz šķidrums lielākoties iztvaikojis. Pievieno cukuru un sāli, izmaisa, līdz tas izkūst.
Tikmēr grilpannā no visām pusēm aptuveni 3–5 minūtes apcep desiņas.
Nelielā trauciņā sajauc majonēzi, sinepes un kečupu.
Katrā dotdoga maizītē smērē iekšā mērci, liek apcepto desiņu, skābus kāpostus un sautētos sīpolus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: