Nūdeles ar saidu un kokospiena un ponzu mērci

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 2 saidas filejas
  • 1 paprika
  • 3 mazi sarkanie sīpoli
  • 1 cukīni
  • 2 daiviņas ķiploka
  • ponzu mērce (nopērkama veikalos pie Āzijas precēm, var uztaisīt pats, sajaucot 50 ml sojas mērces ar 1 citrona sulu un 1 tējkaroti brūnā cukura)
  • ½ bundža kokosriekstu piena
  • olu nūdeles 2 porcijām

Pagatavošana

  1. Sagriež un apcep paprikas, sīpolus un ķiplokus. Cukīni “saskuj” garās strēmelītēs un atstāj malā, tos pievienos vēlāk.
  2. Novāra nūdeles puscietas.
  3. Apceptos dārzeņus aplej ar kokosriekstu pienu, ko novāra krēmīgā konsistencē, pielej klāt ponzu mērci. Atsevišķi apcep saidu mazos gabaliņos, liek klāt nūdelēm, kas jau noņemtas no uguns.
  4. Klāt pievieno cukīni un liek šķīvī.

Komentāri: