Katliņā ar sālsūdeni novāra ņokus. Parasti tie jāvāra aptuveni 1–2 minūtes no vārīšanās sākuma brīža. Nokāš un noliek malā.
Smalki sakapā sīpolu un ķiplokus. Dziļā pannā uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu un izsautē sīpolus, līdz tie ir caurspīdīgi. Pievieno ķiplokus un sautē vēl 1 minūti. Klāt lej saldo krējumu un karsē to aptuveni 5 minūtes, līdz tas viegli burbuļo un sabiezē.
Pazemina uguni un pievieno sadrupinātu Gorgonzolas sieru. Turpina sildīt un lēnām maisīt, lai palīdzētu sieram izkust. Kad siers gandrīz izkusis, pievieno spinātus un tos iemaisa mērcē, līdz tie kļuvuši mīksti un sarukuši apjomā.
Pievieno novārītos ņokus, ko iemaisa mērcē. Uzsilda kopā ar mērci vēl 2–3 minūtes.
Pasniedz karstus, pāri berot svaigu Parmas sieru un ciedru riekstus. Asumiņam var pārbērt arī čili pārslas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: