Ja Tev garšo pica un ir izmēģināts jau lērums dažādu tradicionālo recepšu, tad iesakām pagatavot balto picu ar sieru, medu, ciedru riekstiem, zaļumiem un slepeno sastāvdaļu – trifeļu eļļu, kam ir izteiksmīgs, ļoti spēcīgs aromāts, tādējādi tā padarīs šo ēdienu īpaši baudāmu.
Baltā pica, iespējams, izklausās sarežģīti, taču šis nebūs tas gadījums, jo šoreiz tas vien nozīmē to, ka picas pagatavošanā neizmantosim tomātu mērci, kā arī kopumā izvairīsimies no sarkanās krāsas sastāvdaļām.
Picas mīklas pagatavošanas mazie knifi. Lai mīkla izdotos lieliski, raugs jāiemaisa siltā ūdenī un jāpievieno aptuveni viena tējkarote cukura. Cukura apjomu var variēt atkarībā no pagatavojamā mīklas apjoma. Ļauj raugam izreaģēt, uzputoties un nedaudz uzrūgt. Kad šis ūdens, rauga un cukura maisījums izveido putiņas, kas līdzīgas kapučīno, tad to iemaisa miltos. Mīklu kārtīgi izmīcām un atstājam uz 15 minūtēm, lai raugs var otro reizi izreaģēt. Tā ir gatava turpmākai apstrādei, ja, nedaudz iebakstot ar pirkstu, tā atgūst iepriekšējo formu.
Komentāri: