NAČO AR SIERU

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Kad tuvojas ilgi gaidīts kino vakars, tad laiks padomāt par uzkodām. Načo ir viena no lieliskām alternatīvām, kā apvienot vakariņas ar izklaidi. Gatavojot bērniem, načo pildīšanai paredzēto malto gaļu gatavo maigāku, taču lielie sev var pievienot čili, lai ēdiens būtu pikantāks.

Sastāvdaļas

  • 300–400 g maltas liellopu gaļas
  • pāris ēdamkarotes konservētas kukurūzas
  • 200 ml tomātu savā sulā (tomātu pasta)
  • čili pāksts
  • sāls, pipari
  • načo čipsi
  • 200 g siera BIO Cesvaines
  • skābais krējums
  • zaļie lociņi un pētersīļi
  • olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Pagatavot malto gaļu, ko apcep uz sakarsētas pannas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno garšvielas, kukurūzu, kā arī tomātus. Visu labi samaisa, pievieno sakapātus zaļumus un ļauj visam pasautēties, lai garšas savelkas.
  2. Traukā vai lēzenā pannā, ko var likt krāsnī, liek čipsus un malto gaļu vairākās kārtās.
  3. Pārkaisa ar rīvētu sieru un liek krāsnī, lai siers izkūst.
  4. Pasniedz kopā ar skābo krējumu un lociņiem.