Puravu sagriež plānās šķēlītēs un apcep katliņā izkausētā sviestā. Kad puravi apcepušies, pievieno timiāna zariņus un sāli, pārlej ar baltvīnu un ļauj pasautēties.
Tikmēr tomātus sagriež nelielos kubiņos, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapā un pievieno katliņa saturam, pasautē vēl pāris minūtes un pagaršo, ja nepieciešams, pievieno tējkaroti medus.
Katliņā ber mīdijas, pārlej ar saldo krējumu, liek pāri vāku un karsē vēl 5 minūtes, līdz mīdijas atvērušās. Tās, kas nav atvērušās, neēd!
Pasniedz, liekot katliņu uz galda kopā ar grauzdētu bageti vai kraukšķīgiem kartupelīšiem un citrona vai laima daiviņu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
loti, loti garsigi!!!!!!!!!