Mazā katliņā izkausē sviestu. Bļodā liek pamatnes sastāvdaļas – auzas, miltus, cukuru, cepamo pulveri, sāli, kanēli, visu samaisa, tad pievieno izkausēto sviestu.
Divas trešdaļas iegūtās auzu pārslu masas liek cepamajā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru, un cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 10 minūtes.
Pagatavo pildījumu. Bļodā liek visas sastāvdaļas un samaisa.
Kad pamatne cepusies 10 minūtes, virs tās liek aveņu pildījumu un visu pārkaisa ar atlikušo trešdaļu auzu maisījuma.
Liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 20–25 minūtes, līdz augšējas slānis kļūst zeltains.
Pirms sagriešanas gabaliņos batoniņi pilnībā jāatdzesē.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: