Avokado mīkstumu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno laima sulu, šķipsnu sāls un nedaudz samīca.
Salātus sagriež, melnās pupiņas noskalo zem tekoša ūdens. Sīpolu, čili un svaigo koriandru sakapā.
Tortiljas vidū liek ¼ no visām sastāvdaļām – salātus, avokado, rīsus, pupiņas, sīpolu, čili un koriandru. Ja izmanto sieru, tad pa virsu pievieno arī to.
Tortiljas malas aizloka uz centru, un, sākot no apakšas un stingri turot aizlocītās malas, tortilju uzmanīgi aizrullē ciet. Piepilda un sarullē arī pārējās tortiljas.
Uzkarsē pannu bez eļļas, un burito no visām pusēm apcep, līdz tas nedaudz apbrūnējis un siers iekšā izkusis.
Komentāri: