Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Mellenēs un ingverā marinēta cūkgaļa
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
3 personām
Sastāvdaļas
800 g cūkgaļas kakla karbonādes
400 g melleņu
1 ēdamkarote smalki sarīvēta ingvera
½ tējkarotes sāls
50 g sviesta
4 ēdamkarotes melleņu ievārījuma
sula no 2 citroniem
1 čili vai tējkarote čili pulvera
2 daiviņas ķiploku
Pagatavošana
Vispirms pagatavo marinādi, kopā sablendējot sarīvētu ingveru, sāli, melleņu ievārījumu, citronu sulu, čili un ķiplokus.
Gaļu iemasē ar marinādi un 2 stundas notur tajā, pievieno arī svaigās mellenes.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 100ºC temperatūrai. Karstumizturīgā traukā liek gaļu kopā ar marinādi un cep 5–6 stundas.
Kad gaļa izcepusies, tai vajadzētu būt ļoti mīkstai un dalīties pa šķiedrām. Gaļu sadala smalkos gabaliņos sajauc ar izkausētu sviestu, servē uz grauzdētas saldskābmaizes šķēles kopā ar rukolas lapiņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Tā bilde jau vien uzdzen apetīti :))\
—-
http://livit.lv/kredits-bez-procentiem-atdot-tik-cik-aiznemies/