Marinēts cūkgaļas karbonādes steiks ar jaunajiem kartupeļiem

Viegla
ilgāk par 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4gb Cūkas kakla karbonāde
  • 4 lieli sīpoli
  • 2 citroni
  • 4 svaigi rozmarīna zariņi
  • Sāls, citronpipari
  • Olīveļļa
  • 6 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež biezās šķēlēs. Sasmalcina sīpolus, ķiplokus pievieno gaļai.
  2. Pievieno rozmarīnu, citrona sulu, olīveļļu un garšvielas.
  3. Visu kārtīgi iemaisa un liek slēgtā traukā uz vismaz 24h
  4. Kad gaļa iemarinējusies, apcep to strauji uz pannas no abām pusēm, tad uz lēnas liesmas līdz gatava. Pasniedz nekavējoties ar apceptiem jaunajiem kartupeļiem.

Komentāri: