Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Marinēts cepts ziedkāposts
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 galviņa ziedkāposta
2 ēdamkarotes sinepju
2 ēdamkarotes eļļas
200 g Čedaras siera
2 daiviņas ķiploku
50 ml apelsīnu sulas
2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
Ziedkāpostu sagriež lielās skaistās šķēlēs.
Pagatavo marinādi, sablendējot kopā eļļu, sinepes, sakapātus ķiplokus un apelsīnu sulu. Iemarinē ziedkāpostus uz 20 minūtēm.
Ziedkāpostus ar visu marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 200 ºC temperatūrā 30 minūtes.
Īsi pirms cepšanas beigām pārber ar Čedaras sieru un ļauj tam izkust.
Komentāri: