Marinēts cepts ziedkāposts

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 galviņa ziedkāposta
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 200 g Čedaras siera
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 50 ml apelsīnu sulas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu sagriež lielās skaistās šķēlēs.
  2. Pagatavo marinādi, sablendējot kopā eļļu, sinepes, sakapātus ķiplokus un apelsīnu sulu. Iemarinē ziedkāpostus uz 20 minūtēm.
  3. Ziedkāpostus ar visu marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 200 ºC temperatūrā 30 minūtes.
  4. Īsi pirms cepšanas beigām pārber ar Čedaras sieru un ļauj tam izkust.

Komentāri: