CUKUROTAJIEM ZIEDIEM
ēdami ziedi pēc jūsu izvēles – vijolītes, atraitnītes, rožlapiņas, ceriņu ziedi utt.
1 olas baltums
80 g cukura
BISKVĪTAM
450 g miltu
45 g kartupeļu cietes
380 g cukura
370 ml paniņu
140 g sviesta istabas temperatūrā
300 ml augu eļļas
4 olas
1,5 tējkarotes sodas
1,5 ēdamkarotes ābolu vai baltvīna etiķa
1 tējkarote vaniļas cukura
1 tējkarote sāls
KRĒMAM
600 g krēmsiera
300 g mīksta sviesta
320 g pūdercukura
3 tējkarotes kokosriekstu piena pulvera
2–3 ēdamkarotes citronu sulas
MANGO CREMEUX
200 g mango biezeņa
55 g olu dzeltenumu
80 g olu
55 g cukura
80 g sviesta
3 g želatīna
15 g ūdens želatīna uzbriedināšanai)
MANGO ŽELEJAI
150 g mango (svaigs vai saldēti gabaliņi)
2 ēdamkarotes želejas cukura
Komentāri: