Gaļu liek lielā bļodā, pievieno sāli, piparus, mazliet muskatrieksta, ja ir vēlme – nedaudz ķimeņu. Gaļa jāmīca, kamēr sāk lipt pie rokām.
Pildījumam sarīvē sieru, sakapā sīpolu. To var apcept, bet var likt pildījumā neceptu.
Pievieno sagrieztu banānu.
Pārkaisa sāli un piparus.
Gaļas kukulīšus veido apmēram 150 gramu smagus, pildot ar sagatavoto maisījumu.
Pannā ieklāj cepamo papīru, kukulīšus kārto uz pannas, apziež ar eļļu un liek cepties 180-200 ° C 40 minūtes.
Kad kukulīši gatavi, tos pārziež ar nedaudz skāba krējuma un pacep vēl 5 minūtes.
Pasniedz galdā karstus ar vārītiem, miltainiem kartupeļiem vai salātu bļodu.
Komentāri: