Sātīgas, pikantas un viegli pagatavojamas! Labi garšos arī ar citām piedevām, kā,
piemēram, gvakamole, tomātu salāti vai skābais krējums. Dūmu aromāts no grila piešķirs
papildu garšas nianses.
1.Garšvielas samaļ viendabīgā pulverī. Uz sakarsētas pannas apcep malto gaļu, pievieno
tomātu pastu un garšvielas. Apmaisa, izsilda un noliek malā.
2. Sierus sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež salmiņos, piejauc maltās gaļas masai, pievieno
kukurūzu.
3. Saldo sīpolu un halapenjo piparus smalki sagriež, kinzu sasmalcina. Sajauc visu kopā,
piespiež laima sulu, sāli un mazliet olīveļļas.
4. Tortijas pilda ar gaļas un siera pildījumu, viegli sapresē un grilē uz mēreni silta grila vai
uz pannas, līdz tās ir zeltaini brūnas. Pasniedz siltas ar kinzas salsu.
Komentāri: