Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Agate Vanuška-Andruce
Lollipop vistas stilbiņi kolas glazūrā ar svaigo ranch mērci
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
STILBIŅIEM
1,5 kg vistas stilbiņu
3 daiviņas ķiploku
1 tējkarote malta ingvera
1 tējkarote sāls
1 tējkarote asās paprikas pulvera
sula no 1 citrona (aptuveni 60 ml)
700 ml kokakolas
3 ēdamkarotes sojas mērces
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
100 g eļļas cepšanai
RANCH
MĒRCEI
150 g skābā krējuma
100 g rūgušpiena
1 tējkarote sāls
1 tējkarote kaltētu pētersīļu
1 tējkarote kaltētu diļļu
1 tējkarote maltu sīpolu pulvera
1 tējkarote maltu ķiploku pulvera
sakapāti svaigi lociņi
Pagatavošana
4–6 porcijām
Vistas stilbiņiem ar nazi noņem ādu, cīpslas un mīkstumu, kas ir ap pašu kauliņu.
Bļodā sajauc sarīvētus ķiplokus, maltu ingveru, sāli un aso paprikas pulveri. Šajā maisījumā apviļā stilbiņus.
Voka pannā uzkarsē eļļu un liek cepties stilbiņus 5–7 minūtes pa 2 vai 3 porcijām, lai panna nebūtu pārbāzta un visi stilbiņi apceptos zeltaini.
Visus apceptos stilbiņus liek pannā, pielej kokakolu un cep 10 minūtes.
Izņem stilbiņus, pievieno cieti, kas izšķīdināta pāris karotēs karstās kokakolas, un glazūru novāra 5 minūtes.
Pievieno atpakaļ stilbiņus un maisot cep vēl 5 minūtes, līdz visi stilbiņi noklāti ar lipīgo glazūru.
Pagatavo svaigo
ranch
mērci. Visas sastāvdaļas samaisa nelielā bļodiņā un glabā ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Smiltsērkšķu Eton Mess
Dārzeņu sautējums ar bulguru
Maltās gaļas bumbiņas
Tītara rulete ar kūpinātiem kartupeļiem un balto redīsu salātiem
Komentāri: