Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
LOADED NACHOS
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
Santa MariaChili con carne garšvielu maisījums
Santa Maria kukurūzas čipsi ar sieru
1 burciņa Santa Maria ķiploku salsas
1 tējkarote Santa Maria Kajennas piparu
1 tējkarote Santa Maria kumīna
Santa Maria dip mērces maisījums gvakamole
Santa Maria dip mērces maisījums ar sieru
1 avokado
1 vidējs sarkanais sīpols
1 vidējs baltais sīpols
2 daiviņas ķiploku
200 g ķiršu tomātiņu
2 ēdamkarotes cukura
400–500 g maltas liellopu gaļas
2 laimi
20 g tumšās šokolādes
100 g kukurūzas
neliela buntīte pētersīļu
300 g krējuma
50 g spinātu
½ čili pipara
Pagatavošana
Pagatavo Chili con carne mērci. Balto sīpolu sakapā, apcep karstā pannā ar eļļu, pievieno sāli un malto gaļu. Visu apcep. Tad pievieno Santa MariaChili con carne garšvielu, Santa Maria ķiploku salsu, 1 ēdamkaroti cukura un sulu no ½ laima. Visu pasautē. Tad pievieno šokolādi un kukurūzu, maisa, kamēr izkūst.
Pagatavo Pico de Gallo salsu. Bļodā sajauc smalki sakapātu ½ sarkanā sīpola, sagrieztus tomātiņus, sulu no ½ laima, rīvētu 1 ķiploka daiviņu, Santa Maria kumīna garšvielu, 1 ēdamkaroti cukura un sakapātus pētersīļus.
Pagatavo gvakamoli. Avokado sakapā nelielos gabaliņos, pierīvē 1 ķiploka daiviņu, Santa Maria gvakamoles mērces garšvielu, sakapātu ½ sarkanā sīpola, Kajennas piparus, sulu no ½ laima un sāli pēc garšas. Visu sastampā un samaisa.
Pagatavo siera mēci. Bļodiņā sajauc krējumu ar Santa Maria siera mērces garšvielu.
Lielā šķīvī vispirms kārto kukurūzas čipsus, tad pa virsu pamīšus liek visas atlikušās iepriekš sagatavotās sastāvdaļas, veidojot vairākas kārtas.
Dekorē ar svaigiem pētersīļiem, spinātiem un svaigiem čili pipariem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: