Forša recepte gardam liellopam ar dūmīgiem salātiem. Ņem divas “JS Meistardarbs” liellopu karbonādes šķēles un kārtīgi apber ar sauso garšvielu maisījumu, ļauj tām savilkties ar garšvielām, paturot tās istabas temperatūrā apmēram 20 minūtes. Iekur Kamado Bono grilu, un var sākt. Liellopu grilē apmēram 5 minūtes no katras puses, sākumā grozot retāk, bet uz beigām – biežāk. Protams, ja neesat sarkanīgas gaļas piekritējs, cep ilgāk. Ņem nost un atstāj atpūsties, tikmēr pārgriež salātgalviņas un no katras puses apgrilē apmēram 1 minūti. Blakus liek tomātus un grozot grilē 3–4 minūtes. Liellopu griež šķēlēs, blakus kārto salātus un tomātus. Pie dārzeņiem iesakām Oak’A BBQ Ivory BBQ mērci, bet pie šī liellopa – Oak’A viskija un ābolu BBQ mērci. Veselīgas vakariņas garantētas!
Komentāri: