Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Liellopu buljonzupa
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
liellopu kauli
liellopu gaļas gabaliņš
atkauloti vistas šķiņķīši
dārzeņu komplekts buljonam
dārzeņi piedevām – selerijas sakne, selerijas kāts, brokoļi, ziedkāposti, burkāni, kabači, garšaugi (loki, pētersīļi, kinza, rozmarīns)
saldais kartupelis
Pagatavošana
Buljonu no kauliem vāra vismaz 5–6 stundas uz lēnas uguns.
Pēc tam 1 stundu vāra kopā ar buljonam paredzētajiem dārzeņiem.
Visus garšaugus sasmalcina un, saliekot pa maziem trauciņiem, noliek malā.
Visus dārzeņus un sakņaugus kopā vai katru atsevišķi viegli apcep uz pannas vai cepeškrāsnī. Saliek pa trauciņiem un liek galdā.
Pasniedz karstu buljonu, un katrs savā šķīvī izvēlas dārzeņus un sastāvdaļas pēc sirds patikas.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Biešu krēmzupa ar kokosriekstu pienu
Kapātas vistas filejas burgerīši
Spinātu pankūka ar sēnēm
Brokoļu un kokosriekstu zupa
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: