fbpx

Liellopu buljonzupa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • liellopu kauli
  • liellopu gaļas gabaliņš
  • atkauloti vistas šķiņķīši
  • dārzeņu komplekts buljonam
  • dārzeņi piedevām – selerijas sakne, selerijas kāts, brokoļi, ziedkāposti, burkāni, kabači, garšaugi (loki, pētersīļi, kinza, rozmarīns)
  • saldais kartupelis

Pagatavošana

  1. Buljonu no kauliem vāra vismaz 5–6 stundas uz lēnas uguns.
  2. Pēc tam 1 stundu vāra kopā ar buljonam paredzētajiem dārzeņiem.
  3. Visus garšaugus sasmalcina un, saliekot pa maziem trauciņiem, noliek malā.
  4. Visus dārzeņus un sakņaugus kopā vai katru atsevišķi viegli apcep uz pannas vai cepeškrāsnī. Saliek pa trauciņiem un liek galdā.
  5. Pasniedz karstu buljonu, un katrs savā šķīvī izvēlas dārzeņus un sastāvdaļas pēc sirds patikas.

Komentāri:

Jūsu komentārs: