Pagatavo biskvītu. Lielā bļodā sajauc visas slapjās sastāvdaļas – olas, kafiju, paniņas un eļļu – viendabīgā masa.
Otrā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas, visu izsijājot, – miltus, cepamo pulveri, sāli, kakao un cukuru.
Pa daļām sauso sastāvdaļu maisījumu pievieno slapjo sastāvdaļu maisījumam, līdz mīkla iegūst viendabīgu konsistenci. Mīklai ir jābūt samērā šķidrai.
Mīklu sadala 4 vienādās daļās – vislabāk novērt visu kopā un tad ar svaru palīdzību to sadalīt.
Cep 20 cm/dm kūkas formā katru kārtu atsevišķi sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 25 minūtes. Viss notiktu veiklāk, ja būtu pieejamas 2 formas, tad visas mīklas kārtas varētu izcept 2 reizēs. Biskvītus pilnībā atdzesē.
Pagatavo krēmu. Lielā bļodā kuļ sviestu istabas temperatūrā kopā ar pūdercukuru apmēram 5 minūtes, līdz masa kļūst gaisīga, tad pievieno krēmsieru un kuļ vēl 3 minūtes.
No visa krēma citā, mazākā bļodiņā atliek krēmu 2 kūkas kārtām, kam pievieno šokolādes gabaliņus. Pārējo krēmu nokrāso rozā, pievienojot pārtikas krāsvielu.
Pagatavo kūku. Uz pirmās biskvīta kārtas smērē pusi no šokolādes gabaliņu krēma, tad liek biskvītu, tad rozā krēmu. Atkārto. Kūku no ārpuses apsmērē ar rozā krēmu un liek ledusskapī, vislabāk, uz nakti.
Pagatavo ligzdiņu. Izkausē tumšo šokolādi, tajā iemaisa nevārītas stikla nūdeles. Izveido ligzdas formu uz otrādi apgrieztas kafijas tasītes, liek ledusskapī sacietēt.
Pirms pasniegšanas kūku dekorē ar ligzdiņu, kurā saliek iekšā šokolādes olas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: